Over

Het gezicht achter Compassionately fit

Hoi! Ik ben Lisa en ik streef naar een gezonde balans tussen fitness en welzijn. Als iemand met ADHD, weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om te ontspannen. Ik heb mijn ontspanning gevonden in fitness, het heeft mij geholpen mijn hoofd in balans te krijgen en een betere mentale gezondheid.

Je kunt jezelf nou eenmaal niet haten in een versie die je liefhebt, geloof me ik heb het geprobeerd. Wat het me opleverde was slechts meer stress en een nog ongezondere leefstijl; zowel mentaal als fysiek. Compassie voor mijzelf heeft me geholpen in het sterker worden; mentaal en fysiek. Door te accepteren dat het proces niet lineair is en ‘goed’ en ‘slecht’ los te laten heb ik een gebalanceerde en fitte leefstijl gevonden die past bij mij – dat ik x doe, wil niet zeggen dat jij dat ook moet doen.

Waar compassionately fit voor staat

Met compassionately fit wil ik jou inspireren en helpen om ook een gebalanceerde leefstijl te vormen die bij je past en die je uitdaagt om je beste zelf te zijn. De essentie van Compassionately Fit: Sterk van binnen, fit van buiten: je kunt jezelf niet haten in een versie die je liefhebt. 

Focus op sterker worden: fysiek én mentaal. Ontdek welke kracht er in je verborgen zit. Sport omdat je voor je lijf en jezelf wil zorgen, doe het voor jezelf.

Balans is key. Of het nu om eten, slapen, bewegen of rust gaat. We hebben het niet over gezond en ongezond of goed en fout. – het is of een bewuste keuze of een wijze les.

Goed voor jezelf zorgen. We roepen het allemaal, maar vergeten het vaak op onszelf toe te passen. Voeding net zo, voedt jij jouw lichaam of vul je het enkel. Bewust worden hiervan is al een mooie mijlpaal.

Je kunt jezelf niet haten in een versie die je liefhebt

Lees de nieuwste blogs over fitness & training, mindset & balans of welzijn & voeding.

Mindset & Balans

Welkom bij Compassionately fit

Welkom bij de Compassionately fit community, waar zowel mentale als fysieke fitness centraal staat. Bij Compassionately fit is balans de sleutel is tot de beste versie van jezelf, je kunt

Lezen