Welkom bij Compassionately fit

Welkom bij de Compassionately fit community, waar zowel mentale als fysieke fitness centraal staat. Bij Compassionately fit is balans de sleutel is tot de beste versie van jezelf, je kunt jezelf immers niet haten in een versie die je liefhebt.💚

Compassionately fit

Fitness draait niet alleen om jezelf tot het uiterste pushen of om af te vallen, maar om een gezonde, gebalanceerde leefstijl te vormen die bij je past en die je uitdaagt om je beste zelf te zijn. Mijn missie is om je te helpen bij het bereiken van deze balans door middel van compassie, mindfulness en hoogwaardige trainingen die echt bij je passen.

Niet omdat het moet...

Bewegen en sporten omdat het goed voelt, je er plezier uit haalt, het een vorm van ontspanning, je humeur een oppepper geeft en vooral omdat het bijdraagt aan je gezondheid, niet omdat het moet.

Doelen stellen die je helpen een in je pad naar een betere versie van jezelf; een die sterk is van binnen en fit van buiten. Want heel eerlijk? Je bent goed zoals je bent. Bij Compassionately fit zul je dan ook niet de focus zien op afvallen, maar op mentaal en fysiek sterk en fit zijn/worden (afvallen kan daar overigens prima een subdoel van zijn). Wat dit precies betekent? Dat is voor eenieder uniek en gaan we samen ontdekken.

Wat Compassionately fit voor mijzelf betekent

Voor mijzelf betekent Compassionately fit een leefstijl waarbij ik sport en fitness gebruik als vorm van ontspanning voor mijn ADHD, ik ben iemand die heel slecht stil kan zitten en heb dus echt inspanning nodig om me te kunnen ontspannen. Betekent dat dat het altijd perfect moet zijn? NEE! Ik eet ook niet elke dag ‘clean’, vergeet ook wel eens genoeg water te drinken en als ik een keer geen zin of energie heb om te trainen dan luister ik naar mijn lichaam en ga ik niet. En hoe simpel dit allemaal klinkt, weet ik zelf ook heel goed dat het niet altijd maar zo gezegd, zo gedaan is. Vandaar Compassionately fit, waar ik je wil inspireren en helpen om ook een gebalanceerde leefstijl te vinden die past bij jou.

Wat je kunt verwachten

✨Inspirerende content die je motiveert om positieve veranderingen door te voeren
✨Trainingen die je helpen van buiten en binnen sterk en fit te worden
✨Mindset: verbeter je zelfvertrouwen, innerlijke kracht en leer omgaan met uitdagingen.
✨Mindful tips om lief te zijn voor jezelf, goed voor jezelf zorgen en hoe je wat meer compassie kunt tonen aan jezelf.
✨Persoonlijke verhalen en tips, over mijn eigen reis, fitness, hoe ADHD mijn leven beïnvloed en het uitproberen van nieuwe dingen.

Maar bovenal kun je een hele hoop positieve inspiratie verwachten, van persoonlijke verhalen tot leuke workouts en van tips over balans en welzijn tot het versterken van je mindset.
Ben je er ook klaar voor om Compassionately fit te omarmen, prioriteit te geven aan je welzijn en te ontdekken wie deze sterke, fitte versie van jezelf is?

Welkom, bij Compassionately fit, ik ben blij dat je er bent 💪🏻💚

💚 Liefs, Lisa

Heehoi! ik ben Lisa

Enthousiaste ADHD’er die streeft naar een gebalanceerde en fitte leefstijl met wat compassie. Laten we streven naar van binnen sterk en van buiten fit.

Compassionately fit in je inbox

Dit vind je vast ook leuk

Mindset & Balans

Welkom bij Compassionately fit

Welkom bij de Compassionately fit community, waar zowel mentale als fysieke fitness centraal staat. Bij Compassionately fit is balans de sleutel is tot de beste versie van jezelf, je kunt

Lezen